2015-05-08 00:52:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fontos időszak veszi kezdetét

Napi horoszkóp május 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, az ön Napházának legmagasabb pontján. Művészi hajlama felerősödik, az alkotásban, tervezésben nagy örömét leli. Pénzügyek intézésére is alkalmas a mai nap. Kiegyensúlyozott, barátságos hozzáállása az üzleti életben is sikerhez segíti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, szemben a Vénusszal. A szerelem utáni vágya felerősödik. Ha egyedülálló, most párra találhat. A szórakozásra is alkalom adódik ma, használja ki, igazán jól érzi majd magát a barátai társaságában.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, és közelít a Plútóhoz. Ez a tranzit nem teszi különösebben kreatívvá – viszont ma annyira tele van energiával, hogy új megoldásokkal, ötletekkel is előállhat a munkája során. A tavasz önre is hatással van, jókedvű és sugárzó. Vigyázzon, elképzelhető, hogy egy olyan személy iránt érez vonzalmat, aki csalódást fog önnek okozni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, az ön jegyével szemben. A párkapcsolata most heves és szenvedélyes, viharos veszekedések és örömteli békülések tarkítják. Ennél a csillagállásnál a felszínes kapcsolatok felbomolhatnak, a mély és tartós érzelmeket azonban nem ingatja meg, sőt, ha egyedülálló, akkor szerelmet hozhat az életébe.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Kirobbanó formában van, olyannyira, hogy ha nem vezeti le fizikai aktivitásban a felesleges energiáit, nyugtalanná és ingerlékennyé válik. Legyen óvatos, mert az idegessége és kapkodása balesethez is vezethet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, közelít a Plútóhoz. Most van energiája mindenre, egyszerre több „fronton” is helyt áll. Ugyanakkor fontos, hogy önmagára is szakítson időt, mert az önismeret elmélyítésére is alkalmas ez a bolygóállás.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, szemben a Vénusszal. Amit most eltervez, amibe belekezd, legyen szó munkáról, vagy párkapcsolatról, meghatározza a következő két évét! Döntsön megfontoltan!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fontos időszak veszi kezdetét. Ez a hosszútávra szóló döntések, elhatározások ideje. Szerencsére most a jobbik énje kerekedik felül, úrrá tud lenni a dühén és a haragján, és képes megfontoltan cselekedni. A karrierjében is előrelépésre számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, együtt a Plútóval. Hatalmas energiái ingerlékenységhez, nyugtalansághoz vezethetnek. Fontos, hogy sportoljon, ha erre nincs ideje, menjen gyalog a munkahelyére, mindenképpen vezesse le felesleges erejét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, együtt a Plútóval. Tele van energiával, magabiztos és határozott. Jó időszak ez arra, hogy előre lépjen a karrierjében, és befejezze rég halogatott feladatait. Bármibe kezd, most sikerre viszi.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold quadrátban van az Uránusszal. Az a rengeteg energia, amit ilyenkor magában érez, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült, dühödt viselkedésre hajlamosítja. A sport, a mozgás segíthet abban, hogy erejét a megfelelő módon összpontosítsa.

Halak: II. 19. - III. 20.
A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: